Menu

Sikeres félévet zártak birkózóink

2016-06-28 12:59:36

 

 

A június 21-26. között rendezett junior Európa-bajnoksággal zárult birkózóink első féléves szezonja. Ezen Száraz Vivien az ötödik helyet szerezte meg, s ez méltó zárása volt a 2016-os év első felének.


Száraz Tibor tanítványai nagyon sok versenyen szerepeltek az idei esztendő első felében és szerencsére – ahogy azt már megszokhattuk – nagyon szép eredményeket értek el.


A Diákolimpián két érmes helyezés mellett egy ötödik hely is jutott fiataljainknak, akik nyolc magyar bajnoki érmet is szereztek. A Dél-kelet területi versenyeken sem maradtak érem nélkül a berényi tehetségek, itt öt dobogós helyezést gyűjtöttek be.


Jó eredményeket értek el a birkózó egyesület grapplinges versenyzői is, akik négy érmes helyezést szereztek a magyar bajnokságon.


Az első félév zárásaként pedig jött Száraz Vivien ötödik helye a junior Európa-bajnokságról. A 72 kilósok között Vivient egy fehérorosz versenyző győzte le a bronzéremért folyó csatában, s így a magyar női csapat harmadik ötödik helyezését szerezte meg.

 

alt


Az első sorban (balról-jobbra): Bereczki Szabolcs, Baráth Konor, Száraz Tibor (edző), Beszteri Milán, Laky Levente, Száraz Vivien A hátsó sorban (balról-jobbra): Száraz Feri bácsi, id. Beszteri Szabolcs, Tugyi József, Szőlősi Gábor, Tóth Kristóf



Az egyesület edzőjének, Száraz Tibornak és tanítványainak olvasóink nevében is gratulálunk az első félévben elért eredményeikhez!


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít