Menu

Súlyos mentőbaleset történt Jászárokszállás közelében

2016-06-21 12:17:00

 

Súlyos mentőbaleset történt ma délelőtt Jászárokszállás és Jászberény között. Az esetkocsi egy beteggel tartott a kórház felé, amikor egy teherautóval ütköztek.

 

alt

Fotó: OMSZ

 

A besetben a szállított beteg, a Jászberényi Mentőállomáson dolgozó mentőápoló és a mentőtiszt súlyos, hárman pedig könnyebb sérüléseket szenvedtek - olvasható az Országos Mentőszolgálat Facebook oldalán. A sérültek ellátásában két mentőhelikopter és hat mentőkocsi személyzete vett részt. 

 

Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, az érintett szakaszon teljes az útlezárás, a forgalmat mindkét irányból Jászdózsa felé terelik.

 

Frissítés: képek a Facebook/112-Jászság-tól:

alt

alt

 

Frissítés/MTI

 

Súlyosan megsérült a mentőautóban szállított kismama, a mentőápoló és a mentőtiszt. Mentőhelikopter szállította a kismamát a budapesti traumatológiai intézetbe, egy másik az ápolót a szolnoki Hetényi Géza kórházba. A mentőtisztet mentőautóval vitték a jászberényi kórházba. A kistehergépjármű könnyebben megsérült utasai közül két embert a jászberényi, egyet a hatvani kórházba szállítottak - tette hozzá.

 

A helyszínre a jászberényi hivatásos és a jászárokszállási önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A helyszínelés idején érvényes eddigi teljes útzár hamarosan félpályásra változik.

alt

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

 

 

Valics Dezső az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese a szoljon.hu-nak elmondta: – Összesen hat mentőautóval és két mentőhelikopterrel vonultuk a baleset helyszínére, ahol hat sérültet láttunk el. A mentőápoló fejsérülés és medencetörés gyanújával ellátás után, súlyos állapotban szállították a miskolci kórházba vitte az egyik mentőhelikopter. A mentőtiszt szintén súlyos sérüléseket szenvedett, nála is medencetörés és lábszártörés gyanúja állt fenn, őt mentővel Jászberénybe vitték. A mentőben szállított fiatal női beteg bordatörést szenvedett, őt súlyos állapotban a másik helikopter Budapestre szállította. Adataink szerint a kisteherautóban utazó három, harminc év körüli férfi könnyű sérüléseket szenvedett, kettőjüket Jászberénybe, egyet pedig Hatvanba vittek.

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít