Menu

Győzelemmel zárták az alapszakaszt a Rozsomákok

2016-06-02 11:50:59

 



A hétvégén Pécs mellett játszotta utolsó alapszakaszbeli mérkőzését a FEZEN Divízió II-ben szereplő Jászberény Wolverines amerikai futballcsapat. A mieink jó játékkal, győzelemmel zárták idei szereplésüket, ám ebben a szezonban nem sikerült a rájátszásba kerülniük.



Tét nélkül, nyugodtan utazhatott Pécs mellé a Rozsomákok csapata, hiszen már korábban kiderült, hogy az együttes idén nem kerülhet a rájátszásba. A Boda Troopers ellen a mieink számítottak esélyesebbnek, ám mindössze 18 játékos állt Balogh Kornél rendelkezésére. Azaz éppen ki tudott állni az együttes a 35 fokos hőségben megrendezett találkozón, amely 2,5 óráig tartott. A lényeg, hogy a mieink a nehézségek ellenére győzelemmel zárták a szezont, hiszen 37 pont ellenében csak 6 pontot engedélyeztek ellenfelüknek.


Boda Troopers - Jászberény Wolverines 6-37



A jászberényi pontszerzők:



Kovács Levente 2 TD, Tamás Gergő 1 interception return TD, Nagy György Tamás 1TD + egy Safety (2 pont az ellenfél támadósorát visszaszorítva) Barta P. Márk 1 TD, Bábosik Dénes 2pontos extra, Magyar Balász 3x 1pont extra rúgás


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít