Menu

Naturanap – Egy nap az egészségünkért

2016-04-28 09:03:50

 

Jászberényben – ahogy ország sok száz településén – is igen népszerű a Naturanap rendezvénye. Vasárnap, bár szomorkás idő köszöntött ránk, azért a törzsközönség ott volt az Ifjúsági Házban, így az árusok, a szolgáltatásokat nyújtók nem hiába jöttek, s állították fel standjukat.


A hasznos, az egészségünket védő, életmódunkat segítő vagy éppen átformáló eszközök széles kínálata most sem hiányzott. Volt jóslás, kínáltak gyógy-kristályokat, kozmetikai szereket, s a grafológus asztala elé is oda lehetett ülni. Volt, aki aurát mért, s adott mellé tanácsokat, de asztrológiai elemzést is kérhettünk. A kínálatban párnák, edények, extra háztartási felszerelések is voltak. A biotermékek mellett különleges édességek, méz minden formában és kiszerelésben szintén kapható volt. A Líra könyvesbolt olyan könyveket kínált, melyek az egészséges táplálkozás, a reformkonyha, az egészségmegőrzés vagy éppen betegségből való felépülés témáit dolgozták fel.

 

alt




A legnagyobb érdeklődés most is a különböző szűrések iránt volt. A Szent Erzsébet Kórház dolgozói ez alkalommal is sokféle szűrést-mérést végeztek, s adtak tanácsokat az embereknek, hogy mit tegyenek, hogyan óvják egészségüket.


A Bercsényi Általános Iskola ifjú vöröskeresztes csapata ez alkalommal is bemutatót tartott a színpadon. Csak tisztelni lehet őket azért, ahogyan az újraélesztést bemutatják, hiszen egy balesetnél életet menthetnek. Most is volt olyan stand, ahol kéz- és talpmaszázzsal üdülhettünk fel egy kicsit.

 

alt




Az Ifjúsági Házban négy előadást tartottak szakértők. A kristályok hatásairól, a szeretet és a harmónia fontosságáról, a félelemmentes gyógyulásról és a nyers ételek fogyasztásának különleges egészségvédő hatásairól volt szó. 


KE

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít