Menu

Laky Levente és Száraz Vivien sikere

2016-04-11 11:45:42

 

 

Olvasóink lassan már megszokják, hogy a birkózó szezon beindulását követően nem nagyon múlik el hétvége jászberényi siker, sikerek nélkül. Így volt ez most is.


Április 5-én, kedden az érdi sportcentrumban a Jászberényi Birkózó Club kezdő csoportjának tagjai vettek részt versenyen, s a fiúk 3 arany-, 2 ezüst-és 1 bronzérmet gyűjtöttek be..


Április 8-án, pénteken az ESMTK-nál rendezték a Diák I. Kötöttfogású Diákolimpiát, melyen  276 birkózó vett részt, köztük Laky Levente is. A Jászberényi Birkózó Club ifjú tehetségét ezúttal sem fogadta kegyeibe Fortuna a sorsolásnál, de őt ez sem zavarta. A negyeddöntőben azzal a szombathelyi versenyzővel kezdett, akivel korábban Kaposváron döntőzött. Levente parádésan kezdett és egy perc alatt technikai tussal győzött. A folytatás is remekül sikerült, hisszen Száraz Tibor tanítványa meg sem állt a döntőig, s így 2014 után ezúttal is a fináléba került. Ott a házigazdák nagyon képzett birkózója várt rá, aki ezúttal pontozással jobbnak bizonyult Leventénél, aki ennek az eredményének köszönhetően is, vezeti a 69 kilósok ranglistáját, s készül az április végén Karcagon megrendezésre kerülő OB-re.


alt

Száraz Vivien és edző édesapja, Száraz Tibor


Szombaton, április 9-én Nagycenken rendeztek junior női ranglistaversenyt, ahol Száraz Vivien a 72 kilósok között bizonyult a legjobbnak, azaz aranyérmet vehetett át az eredményhirdetés során.


A sikeres birkózóknak és edzőjüknek, Száraz Tibornak olvasóink nevében is gratulálunk!


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít