Menu

Diákolimpiai bronz birkózásban

2016-04-04 10:11:22

 


A hétvégén, április 2-án Püspökladányban rendezték meg a Diák II. Kötöttfogású Diákolimpiát. A versenyen a Jászberényi Birkózó Szakosztály két versenyzővel képviseltette magát, s a fiatalok egy bronzérmet és egy ötödik helyet szereztek.


A 26 kilogrammban 16-an indultak, köztük Bereczki Szabolcs is, aki nem kapott jó sorsolást. Az első mérkőzésén vereséget szenvedett egy nagyon technikás ESMTK-s birkózótól, aki meg sem áltt a döntőig. Ez pedig lehetőséget adott Szabolcsnak, hogy a vigaszágon küzdhetett tovább. Ott nyert és a bronzmérkőzést is megnyerte, így bronzérmet vehetett át az eredményhirdetés során.

alt


A 42 kilósoknál 36 fiatal veselkedett egymásnak, hogy megharcoljanak a helyezésekért. Az ebben a korcsoportban még csak első éves Baráth Konor is nehéz sorsolást kapott, ám az első három mérkőzésén ellenállhatatlanul birkózva győzte le ellenfeleit. Az elődöntőben őt is egy ESMTK-s verrsenyző állította meg, majd a bronzmérkőzésen egy Vasas birkózótól kapott ki.- Így első diákolimpiáján az értékes ötödik helyet szerezte meg.


Vasárnap a kecskeméti kadet válogatón is született egy nagyszerű jászberényi eredmény. Az egyesület „nehéz fiúja”, Kiss Tibor a +100 kilósok között remek birkózással ezüstérmes lett.
 

alt

A sikeres versenyzőknek és edzőjüknek, Száraz Tibornak olvasóink nevében is gratulálunk!


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít