Menu

JRK – Linamar-BRSE: nagyon kell a biztatás!

2016-04-01 11:18:34

 

 

Az NB I-es női röplabdabajnokság rájátszásában már az elődöntőknél tartanak a csapatok. A címvédő Linamar-BRSE a mieink, a Vasas Óbuda az UTE ellen megnyerte első hazai mérkőzését és így 1-0-ra vezet a 3 győzelemig tartó párharcban. A JRK – Linamar-BRSE páros csata második felvonása április 1-jén a Bercsényi úti játékcsarnokban lesz 19 órától, melyet az M4 sportcsatorna élőben közvetít.


Ötször találkozott az idei szezonban a bajnoki címvédővel csapatunk, s két hazai mérkőzésen sikerült játszmát rabolnunk a viharsarkiaktól. Attól az együttestől, amely a 2015/2016-os szezonban magyar csapattól még nem kapott ki. Talán azt a kérdést is megfogalmazhatjuk: Ki állítja meg a békéscsabaiakat?


Nos, arra nagyon kevés az esély, hogy egy három győzelemig tartó párharc során bármelyik magyar együttes legyőzze Szasa Nedjelkovics csapatát – főleg úgy, hogy a pályaelőny az övék –, de egy meccsen talán el lehet kapni Szakmáryékat. Vagy legalább nagyon megnehezíteni a dolgukat. Most erre készülnek a mieink, aki az elmúlt vasárnap az első szettben meglepték ellenfelüket, de 23-19-es vezetésről sem tudtuk megnyerni az első játszmát, s ez meg is határozta a folytatást. A párosmérkőzés első felvonását így a papírformának megfelelően nyerték a csabaiak.


Pénteken, hazai környezetben az M4 sportcsatorna jóvoltából ország-világ előtt bizonyíthatják majd lányaink, hogy képesek a legjobb magyar csapat dolgát is megnehezíteni. Hazai pályán a közönség biztatása mellett erre lesz esélyünk. Apropó: közönség. A szezonban eddig nagyon sok támogatást kapott csapatunk a nézőtérről, s erre most is nagy szükség lesz. Kell a biztatás a lányoknak, ha vezetnek, s akkor is, ha az ellenfélnél az előny.


A másik párban már csütörtökön lejátszották a második mérkőzést. Ezen a Vasas Óbuda idegenben 3:1-re győzte le az UTE gárdáját, s így már 2-0-ra vezet a három győzelemig tartó párharcban.


Női röplabdabajnokság – elődöntő 2. mérkőzés



2016. április 1. (péntek)


19.00 óra: Jászberényi RK – Linamar-BRSE


Bercsényi úti játékcsarnok


A találkozót az M4 sportcsatorna élőben közvetíti.


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít