Menu

Yakuza sikerek Debrecenben és Kiskunfélegyházán

2016-02-22 17:42:49

 


A hét végén két helyszínen, két versenyen is remekeltek a Jászberényi Yakuzák SE sportolói. Debrecenben, a diákolimpiai selejtezőn 18, míg Kiskunfélegyházán egy felnőtt versenyen 3 érmet szereztek Sensei Agócs Tibor tanítványai.


Diákolimpiai selejtező - Debrecen



Szombaton Debrecenben rendeztek diákolimpiai selejtezőt, ahol a legnépesebb csapattal a Jászberényi Yakuzák SE szerepelt. Sensei Agócs Tibor tanítványai nem csak létszámukkal, hanem eredményeikkel is felhívták magukra a figyelmet. Összesen nyolc arany-, hat  ezüst – és öt bronzérmet szereztek a berényi karatékák. A mieink fölényét jól mutatja, hogy több korcsoportban is jászberényi házidöntőt rendeztek:  Hegedűs Marci TrebaBotonddal, Csibra Barna Szajka Bendegúzzal, Mező Lili pedig Kerekes Rékával döntőzött.


A Yakuzák SE sportolóinak eredményei:


1. helyezés: Notheisz Janka, Treba Botond, Mező Lili, Gál Barnabás, Szajka Bendegúz, Lendvai László, Szabó Liza, Móczó Milán


2. helyezés: Csibra Barnabás , Kerekes Réka, Danka Hunor, Hegedűs Marcell, Balogh Zsombor, Böszörményi Dániel


3. helyezés: Lendvai Levente, Kun István, Csizmadia Viktor, Deák Janka, Jónás Kitti


Az országos döntőt február 2-án Veszprémben rendezik.


Kiskun Kupa - Kiskunfélegyháza



Szabó Zsófi, Fekete Farkas és Szegedi Gábor (Indi) képviselték a jászberényi színeket a Kiskunfélegyházán rendezett nemzetközi felnőtt versenyen. Zsófi és Farkas végig sikerrel vette az akadályokat és az első helyen végzett. Indi is kitett magáért, ő a harmadik helyet szerezte meg. 


A sikeres versenyzőknek és Sensei Agócs Tibornak olvasóink nevében is gratulálunk!


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít