Menu

Gyakorlós sikerek a Kispályás Floorball Diákolimpián

2016-01-20 11:15:56

 

A 2015/2016-os tanév első diákolimpiai országos döntője a Kispályás Floorball Diákolimpia volt Kecskeméten január 16-17-én. A verseny szervezője a Bács-Kiskun Megyei Diák- és Szabadidősport Egyesület.


altA bajnoki címekért 6 korcsoportban folyt a verseny. Az idei tanév versenysorozatában csaknem 500 csapat nevezett, akik közül korcsoportonként és nemenként 8-8 iskola küzd az első helyekért. A legmagasabb nevezési szám a III. és IV. korcsoportosoknál volt, ahol több mint 100 csapat kezdte el novemberben a selejtezőket. A továbbra is magas nevezési arány jól mutatja a sportág népszerűségét mind az általános, mind a középiskolások között!


A mérkőzésekre az Árpádvárosi Sportcsarnokban került sor, amely méltó helyszíne volt az országos döntőknek. Szombaton az I., V., és VI. korcsoportosok, míg vasárnap a II., III. és IV. korcsoportosok versenyét rendezésték meg. Iskolánk 3 korcsoportban indult. Az előselejtezők, elődöntők után mindhárom korosztály első helyen jutott tovább az országos diákolimpia 8-as döntőjébe. Az I. korcsoportunk 8. helyen végzett, a III. korcsoport pedig a 6. helyet szerezte meg.  A II. korcsoport megnyerte a diákolimpiát!  Így a Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium tanulói már második alkalommal hozták el a bajnoki címet.

 

A bajnokcsapat tagjai: Bagi Ádám, Forgó Márk, Gazsi Botond, Gazsi Máté, Kovács Barna, Taczman Hunor. Felkészítő: Szöllősiné Kárpáti Ágnes

 

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít