Menu

Mező Lili Európa-bajnok!

2015-11-28 09:54:49

 

 

A litván bajnokságon elért nagyszerű eredmények után ismét hallatott magáról a Jászberényi Yakuzák SE.  Lengyelországban az U-16-os és U-22-es Európa-bajnokságon az egyesületet három versenyző képviseli. Pénteken Mező Lili lépett tatamira és minden ellenfelét legyőzve Európa-bajnok lett!



A lengyelországi U-16-os és U-22-es Európa-bajnokság pénteken kezdődött. A kontinensviadal első versenynapján Mező Lili révén volt érdekelve a Jászberényi Yakuzák SE, és Sensei AGÓCS Tibor tanítványai alaposan kitett magáért. Két wazarival megnyert találkozó után az elődöntőben awazate ipponnal nyert és bejutott a fináléba. A döntőben sem tudták Lilit megállítani, aki negyedik küzdelmét is megnyerte, s ezzel Európa tetejére ért.


A litvániai sikert követően ez az európa-bajnoki cím is remek felvezetése az Y Ház december 3-i átadásának, amely a Jászberényi Yakuzák SE – nem túlzás azt állítani – világszínvonalú dozsója, s egyben egy sporttudományos központ is lesz.


Lilinek és mesterének, Sensei Agócs Tibornak olvasóink nevében is gratulálunk.


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít