Menu

Sikeres birkózó hétvége

2015-11-09 10:48:59

 

 

A hétvégén a Jászberényi Birkózó Szakosztály fiataljai három versenyen is eredményesen szerepeltek.


Pénteken Laky Levente kezdte meg az éremszerzést, aki az Országos Szabadfogású Birkózó Diákolimpia döntőjében Tiszakécskén remek birkózással a diák I. kategória  16 fős mezőnyében bronzérmet szerzett a 69 kg-ban.

alt

Szombaton két versenyen is érdekeltek voltak a szakosztály versenyzői. Száraz Vivien a junior válogatott tagjaként Németország fővárosában, Berlinben vett rész egy rangos nemzetközi versenyen, ahol 16 ország birkózói mérték össze erejüket.  Vivien a 72 kg-os súlycsoportban a bronzérmet szerezte meg. A harmadik helyért folyó mérkőzésen a német Francy Rädelttel került össze, így megismétlődött a nyári isztambuli EB bronzmérkőzése. A végeredmény azonban most más lett, hiszen Vivi remek birkózással legyőzte a többszörös Eb, illetve VB érmes versenyzőt.

alt


A harmadik verseny a Jászberényben megrendezett Ju-Jitsu Országos Bajnokság volt, ahol ugyancsak remekeltek a jászberényi birkózók.


Eredmények:



No gi földharc - diák kategória

1. Bereczki Szabolcs b

1. Baráth Konor 

1. Bozsovics Krisztián 

2. Beszteri Milán

3. Hudra Gergő


Felnőt No gi – 100 kg

1. Tóth Kristóf


Felnőt No gi – 90 kg

1. Szőlősi Gábor


No gi Abszolút kategória


1. Tóth Kristóf 

2. Szőlősi Gábor


A versenyzőknek és edzőjüknek, Száraz Tibornak olvasóink nevében is gratulálunk.


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít