Menu

Két fronton is Jászberény – Kecskemét mérkőzés a bajnoki pontokért

2015-10-22 14:00:05

 

 

A csütörtök a Jászberény – Kecskemét párharcok napja lesz, miután a két város legjobb női röpisei Jászberényben, férfi kosarasai pedig Kecskeméten mérik össze tudásukat. Utóbbi találkozót 20 órától az M4-en élőben is figyelemmel kísérhetik a szurkolók.


Női röplabda NB I



A női röplabdabajnokság második fordulója már szerdán megkezdődött, mégpedig a tavalyi döntősök rangadójával. Ezen a Békéscsaba nagy küzdelemben legyőzte 3-2-re a Vasast. A csütörtöki napon rendezik a forduló további mérkőzéseit, köztük a Jászberényi RK – Pincelakat Röpke SE találkozót.


Az első játéknapon a vendég kecskemétiek a miskolciak ellen arattak 3-1-es győzelmet, míg a mieink ugyanilyen arányban maradtak alul hazai pályán az UTE ellen. Az újonc tehát győzelemmel kezdte a szezont, ám Jászberényben sokkal nehezebb dolguk lesz, mint volt a miskolciak ellen.


Deme Gábor lányai minden bizonnyal szeretnék kiköszörülni az Újpest elleni csorbát, már csak azért is, mert a Röpke SE ellen egyértelműen ők számítanak esélyesnek. Néhány hete, a felkészülés során egy kecskeméti tornán már találkozott egymással a két együttes, s akkor 2-1-re a mieink nyertek. Az első szettben Deme Gábor a B-sorát játszatta, s ezt ki is használták a házigazdák, megnyerték a játszmát. A folytatásban jött a kezdőcsapat és biztosan verte ellenfelét.


A tavalyinál nagyobb célokat megfogalmazó jászberényiek számára kötelező ezen a mérkőzésen a győzelem és a 3 pont megszerzése, ám elbizakodottságra nincs okuk, mert akkor kellemetlen meglepetés érheti őket.


NB I-es női röplabdabajnokság – 2 forduló

Linamar-Békéscsaba – Vasas Óbuda 3-2 (17, 17, -22, -16, 11)


október 22., csütörtök

17.00 óra: TEVA Gödöllő – 1. MCM Diamant Kaposvár (az M4 Sport élőben közvetíti)

17.00 óra: UTE – Budaörsi DSE

18.00 óra:  Fatum-Nyíregyháza – Albrecht MVSC MVSI

18.00 óra: TFSE – MTK Budapest

18.30 óra: Jászberényi RK – Pincelakat RÖPKE SE


Férfi kosárlabda NB I/A-csoport



A férfi NB I A-csoportos kosárlabda-bajnokság ötödik fordulójában a JP-Top Cop Jászberény csapata csütörtökön Kecskeméten lép pályára. A találkozó külön érdekessége, hogy a mieink edzője, Forray Gábor 10 évet töltött el Kecskeméten, ahová először érkezik ellenfélként. Az biztos, hogy a jelenlegi NB I-es mezőnyből a KTE-Duna Aszfalt az az együttes, amelynek játékosait legjobban ismeri, s ez előny lehet a mieink számára.


A két gárda négy forduló után azonos mutatóval áll a tabellán. Mindkét együttes egy mérkőzést nyert és hármat veszített. Az elmúlt szezonban mindkét bajnoki találkozójukat a kecskemétiek nyerték, azaz lenne miért visszavágni Dramicaninéknak. A kecskeméti találkozót az M 4 jóvoltából csütörtökön 20 órától az ország minden részében megtekinthetik a sportbarátok.


Férfi kosárlabda NB I – 5. forduló


2015. október 22. – csütörtök


18.30 óra: PVSK-PANNONPOWER – MAFC

20.00 óra: KTE-Duna Aszfalt – JP-Top Cop Jászberény (az M4 élőben közvetíti)


2015. október 24. – szombat


16.00 óra: MARSO Nyíregyháza – Falco Trend  Optika KC Szombathely

18.00 óra: Atomerőmű SE – Naturtex-SZTE-Szedeák

18.00 óra: EGIS Körmend – Sopron KC

18.00 óra: Szolnoki Olaj KK – Zalakerámia ZTE KK

19.00 óra: TLI Alba Fehérvár – Kaposvári KK


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít