Menu

Kürt utcai szemét-helyzet

2015-10-19 15:41:59

 

Bobák Zsolt a Jobbik önkormányzati képviselőjeként szeptember elején ismeretlen tettes ellen tett feljelentést a Jászberényi Rendőrkapitányságon a Kürt utca és a Szelei út sarkán található illegális hulladéklerakóvá vált önkormányzati terület miatt.


Még 2014 novemberében lakossági megkeresést követően jelentette a hivatal megfelelő szervénél, hogy a fent nevezett önkormányzati tulajdonban lévő telken illegális hulladéklerakat alakult ki. Az akkori bejelentést követően közmunkásokkal több mint 1 millió forint költséggel kitakaríttatták a területet, ahonnan 14 tonna (!) szemetet szállítottak el. Ebből 10 tonnányi építési törmelék volt, a fennmaradó 4 tonna pedig egyéb kommunális hulladék.

 

alt




Mivel az adott helyen évek óta probléma a szeméthegyek kialakulása, idén februárban a képviselő arra kérte a polgármestert, hogy vizsgáltassa ki az ügyet és tegyen feljelentést. Nyáron ismét szóba került a Kürt utcai helyzet, ekkor a hivatal elismerte, hogy nem történt feljelentés az ügyben, sőt meg sem kísérelték kideríteni, hogy ki a felelős a Kürt utca sarkán kialakult helyzetért, melynek felszámolása több mint 1 millió forint közpénzbe került.

 

alt




Bobák Zsolt végül emiatt tett ismeretlen tettes ellen hivatali visszaélés miatt feljelentést szeptember elején, melyről a sajtót még aznap tájékoztatta is.
 

TutiHír

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít