Menu

Száraz Vivi megvédte junior bajnoki címét

2015-09-28 09:27:32

 


A hétvégén megkezdődött az őszi szezon a jászberényi birkózók számára. Az év második felének versenyprogramját számukra a junior magyar bajnokság jelentette, melyen Száraz Vivien megismételte tavalyi sikerét, s már öt magyar bajnoki címmel büszkélkedhet.



altA hétvégén Tatabányán rendezték meg a junior magyar birkózó bajnokságot, melyen városunkat Száraz Vivien képviselte. Mégpedig remekül, hiszen két tusgyőzelmet aratva az eredményhirdetés során a dobogó legfelső fokára állhatott. Edző-édesapja, Száraz Tibor méltán volt elégedett teljesítményével, hiszen immár ötödik bajnoki elsőségét szerezte lánya.

 


Vivien számára egyébként nincs sok idő pihenésre, hiszen a héten egy felnőtt válogató vár rá, majd nemzetközi versenyeken indul.

 


A jövő héten a diákok is megkezdik őszi szabadfogású versenyszezont. Ők először egy területi versenyen, majd a diákolimpián, s azt követően a magyar bajnokságon vesznek részt.
 



Száraz Viviennek és Száraz Tibornak olvasóink nevében is gratulálunk az újabb magyar bajnoki címhez.


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít