Menu

A jövő egészséges felnőttjei

2015-09-11 10:53:33

 

Tavaly tavasszal a Szent István Egyetem Gyakorló Sport Általános Iskola és Gimnázium sikeresen pályázott az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjának támogatására és így több, mint 14 millió forintot nyertek életmód és sportrendezvények lebonyolítására.
 

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg. Célja az volt, hogy a tanulók érdeklődését, aktivitását fenntartva bővüljenek az egészséges
életmóddal kapcsolatos ismereteik, szerezzenek tapasztalatokat az egészséges életmód alapjairól.
 


A projekt fő tevékenységei, programjai két központi elem, az egészséges táplálkozás és a mozgás köré csoportosultak. Ennek megfelelően a diákok az egészséges élelmiszerek megismerését, elkészítését célzó interaktív előadásokon vettek részt, elsajátíthatták a helyes test és száj higiénés szokásokat, valamint a közlekedési szabályokat, sportnapokat, egészségnapokat szerveztek számukra és kipróbálhattak olyan szabadidősportokat, mint pl. a nordicwalking.

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít