Menu

Felújított vizesblokk a gimnáziumban

2015-09-07 09:43:14

 

Közel hatmillió forintos (5,6 mFt) beruházás eredményeként megújult a Lehel Vezér Gimnázium alagsorában az a vizes blokk, amely női- és férfi wc-t foglal magába. A Pócs és Társa Kft. kivitelezésében elkészült felújítás időre és a várt színvonalon valósult meg. A beruházás átadásán Antics István megköszönte az önkormányzat segítségét, melynek eredményeként minden évben megújult, megújul valami az intézményben.


Szabó Tamás polgármester az ünnepi eseményen elmondta, van még bőven dolga, feladata az önkormányzatnak az oktatási intézmények kapcsán. A humánerőforrás bizottság felmérte azok állapotát, s a következő évek feladata lesz a további, több tízmilliós, vagy még nagyobb felújítások elvégzése. Mindezekhez a pályázati lehetőségeket is szeretné majd kihasználni a város, derült ki Szabó Tamás szavaiból.


A polgármester azt is elmondta, hogy a KLIK-nél az első helyen a Rákóczi úti iskola épületének felújítása van az első helyen. Amint ez megtörténik, lehet majd arról dönteni, hogy a Székely iskola oktatása a továbbiakban itt történjen. A Székely épületét pedig fel lehet majd mérni, hogy milyen állapotban van, s mire lehetne a későbbiekben hasznosítani.

 

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít