Menu

Felhívás régi fotók gyűjtésére!

2015-09-04 13:53:23

 

altA Jász Múzeum és a Jász Múzeumért Alapítvány 2015 karácsonyára egy képes albumot tervez megjelentetni Jászberény 1850 és 1950 közötti időszakáról. Korabeli fotók alapján szeretnénk bemutatni a város régi arcát, épületeit, utcáit, tereit, lakóinak életét. Az album törzsanyagát elsősorban a Jász Múzeum fotóarchívuma adja, de nagyon szeretnénk, ha a családi fotóalbumok régi felvételei is helyet kaphatnának benne.


Éppen ezért tisztelettel kérjük Jászberény lakóit, hogy akik rendelkeznek ebből az időszakból különböző témájú (elsőáldozói, esküvői, iskolai, családi ünnepek, sport, kulturális, régi épületek, üzletek, események, nevezetes személyek stb.) archív fotókkal, 2015. szeptember 22-ig hozzák be a Jász Múzeumba. A digitalizálás és adatolás után a képet visszaadjuk a tulajdonosának. Kérjük, segítsenek nekünk a képes album fotóanyagának minél teljesebb körű összeállításában.


Segítségüket előre is köszönjük!


Hortiné dr. Bathó Edit

múzeumigazgató

 

Fotók forrása: fortepan.hu

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít