Menu

Gyerekek rabolták ki a férfit

2015-09-01 10:03:58

 

A rendőrök pár órán belül elfogták és őrizetbe vették a jászárokszállási rablás gyanúsítottjait.


A Jászberényi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást két fiatalkorú és egy gyermekkorú jászárokszállási lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a három fiú augusztus 30-án 22 óra körül Jászárokszálláson a sörözőből hazafelé tartó áldozatuktól először pénzt kértek. A viszneki férfi adott pénzt a gyerekeknek, majd tovább indult gyalogosan hazafelé. A három fiatal követte, majd augusztus 31-én 2 óra körül Jászárokszállás külterületén megtámadták és kirabolták az idős férfit. A támadók a sértett készpénzével és irataival elmenekültek.


A bejelentést követően a rendőrök széleskörű adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként pár órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakosokat. A jászárokszállási rendőrök a 16 éves, a 15 éves és a 13 éves fiút előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket. A támadók a pénzt elköltötték, az iratokat megrongálták, a pénztárcát elégették. A rendőrök őrizetbe vették a fiatalkorú terhelteket.

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít