Menu

Még ha csak piáltak volna…

Mozgalmas hosszú hétvégén vannak túl a jászsági rendőrök. A szabálysértők és a bűnözők húsvétkor is aktívkodtak. Esemény-összefoglaló következik, amelyhez az infókat Budai Orsolyától, a Jászberényi Rendőrkapitányság sajtóreferensétől kaptuk. 

Április 10.: Az éjszakai órákban ismeretlen tettesek egy parkoló autót rongáltak meg a jászberényi Bem József utcában. A VW Passat zárát kiszedték, gyújtáskapcsolóját kiszakították, valamint a négy dísztárcsáját elvitték. Az okozott kár 150.000 forint.

Április 11.: Egy jászberényi autókereskedésből loptak el egy Ford Focus személyautót, amelyben benne volt az indítókulcs. A lopási kár 3.000.000 forint.alt

Április 11.: Feljelentést tett a jászberényi rendőrkapitányságon az a férfi, akinek ismeretlen személy bement a tanyájába, és amíg a tulaj aludt, elvitte a ruháit. A ruhákban benne voltak a sértett személyes iratai, valamint 120.000 forint készpénze. 

Április 12.: A hétvégi fokozott ellenőrzések során a rendőrök főként az ittas járművezetőket próbálták kiszűrni. Ennek eredményeképpen a Jászság közútjain két személyautó vezetője és egy kerékpáros ellen indult eljárás, mivel elindulásuk előtt szeszesitalt fogyasztottak.

 Április 12.: Betörtek egy alattyáni lakatlan házba, s onnan 100.000 forint értékben gázpalackot, televíziót, szekrényt és egyéb használati tárgyakat vittek el. A rendőrök négy helyi fiatalt hallgattak ki, akik beismerték tettüket.

Április 13.: Közel 300.000 forint kárt okoztak azok az elkövetők, akik betörtek egy jászárokszállási családi házba. Onnan kütyüket és ékszereket tulajdonítottak el.

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít