Menu

Adományok a Samsungtól

2015-08-26 16:19:37

 

 

A dél-koreai  gyáróriás, a Samsung jászfényszarui televíziógyára évek óta rendszeresen adományoz olyan termékeket gyártmányai közül, melyek jó szolgálatot tesznek iskolákban, óvodákban, kórházakban. A társadalmi felelősségvállalás során évente két alkalommal rendeznek termékátadó ünnepséget. Így volt ez augusztus 25-én is.


Oláh Tamás, a cég kommunikációs koordinátora elmondta a vendégeknek, hogy az oktatás, az egészségügy támogatása mellett aktív szerepet vállalnak a sport, a kultúra és a környezetvédelem terén is. Dolgozóik önkéntes munkája – egy-egy támogatott intézmény  javára - pedig már jól bevált rendszerben működik.


A termékátadó ünnepségen jelen volt Hyun Jun Jung, a társaság elnöke is, aki beszédében kiemelte, hogy a Samsung Magyarország 5. legnagyobb vállalatává fejlődött, a megyében pedig az első lett az évek során. A kimagasló gazdasági teljesítmény mellett a társadalmi értékekért is felelősséget vállalnak, hiszen dolgozóik itt élnek, s velük együtt lett sikeres a cég. Nemcsak a jászsági kistérség, de egy tágabb régió fontos számukra, így a most adományozott 62 készülék 9 településre, 16 intézménybe jutott el. Ez alkalommal Jászberény, Jászjákóhalma, Jászfényszaru mellett hatvani, nagykátai, vámosgyörki, gyöngyösi, rózsaszentmártoni intézmények is kaptak adományt. Közülük a legnagyobb a hatvani, a gyöngyösi és a jászberényi kórház.

alt


Az átadó ünnepségen az érintett intézmények képviselői díszes dokumentumot vettek át az elnöktől, melyben pontosan szerepel milyen készüléket is kaptak. Ezek között tévék, monitorok, mikrohullámú sütők, házi mozi-rendszerek és tabletek is szerepeltek. Egy rövid gyárlátogatás során a világ élvonalát képviselő elektronikai gyártó munkájába is bepillantást nyertek a jelenlévők.


A találkozó végén pedig átvehették az adományt, mely most 62 darab Samsung terméket jelentett. Jászberénybe a Szent Erzsébet Kórházba jutott a legtöbb. Most 6 tévé-készülék, 2 hűtőgép és 2 mikrohullámú sütő lett az övék. A Maci Ovi képviselője egy monitort, a Mentőállomás dolgozói egy tévét és egy mikrohullámú sütőt vihettek haza.


KE

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít