Menu

Feloldotta az FM az országos tűzgyújtási tilalmat

 

2015-08-19 11:43:57

 

 

A Földművelésügyi Minisztérium (FM) azonnali hatállyal feloldotta az erdőkre és fásításokra, valamint az azok melletti területekre július 3-tól elrendelt országos tűzgyújtási tilalmat.

   
A minisztérium szerdai közleményében hangsúlyozza, hogy az országos feloldás a megyei tűzgyújtási tilalmakat nem érinti, így a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal által 2015. július 4-től a megye területére elrendelt tűzgyújtási tilalom visszavonásig továbbra is hatályban marad.
   

A Földművelésügyi Minisztérium felhívja a figyelmet arra, hogy erdőben tüzet gyújtani csak a kijelölt és kiépített tűzrakó helyen, szélcsendes időben szabad, a tüzet nem szabad felügyelet nélkül hagyni, távozáskor pedig minden esetben gondoskodni kell eloltásáról.
   

Az erdőn kívüli területeken, lakott területeken történő tűzgyújtáskor is minden esetben fokozott figyelemmel kell eljárni, mert a tűz felügyelet nélkül könnyen továbbterjedhet - írja közleményében a Földművelésügyi Minisztérium.


(Forrás: MTI)

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít