Menu

A Szent Erzsébet Kórház közleménye

2015-07-29 10:51:03

 

 

Amint az köztudott, a Szent Erzsébet Kórházban jelenleg is folyik az az egymilliárd forintos fejlesztés, melynek eredményeképpen jobb körülmények között, korszerű diagnosztikai parkkal várják majd a betegeket a beruházás befejezését követően. A munkálatok miatt időnként változások történtek, történnek a kórházi munkarendben. Ezzel kapcsolatos a kórház főigazgatójának alábbi közleménye, tájékoztatója.


Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a TIOP 2.2.6 projekt keretében megvalósuló új épületszárny folyamatban lévő kivitelezési munkálatai miatt a röntgen diagnosztika megközelítése 2015. július 29-től a sebészeti épülettömb felől lehetséges.


Továbbá értesítjük Önöket, hogy az új épületszárny használati víz és fűtés rákötése miatt 2015. július 31-én a rendelőintézet épületében a vízellátás szünetel. Ezért a laboratórium, illetve a röntgen diagnosztika ezen a napon csak sürgősségi betegeket tud fogadni.


A kellemetlenségek miatt szíves elnézésüket kérjük!


Dr. Csiki Zoltán főigazgató

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít