Menu

Közel nyolc kilogramm szarvasgombát loptak

2015-06-29 09:16:48

 

Vádemelést javasol a rendőrség az ellen az öt jászladányi férfi ellen, akik Kunszentmárton külterületén kiásták és ellopták a szarvasgombákat.


A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság eljárást folytatott lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt öt jászladányi lakos ellen. A rendőrök a sértett bejelentésére érkeztek 2015. május 30-án a délelőtti órákban Kunszentmárton külterületén az úgynevezett „Dög-kúti tölgyes erdőbe”, ahol ismeretlen férfiak engedély nélkül szarvasgombát szedtek.


A járőrök a helyszín közelében feltartóztatták F. Elemér, B. Sándor, F. Norbert, S. Norbert és B. Olivér jászladányi lakosokat, akik gépkocsival próbálták meg elhagyni a helyszínt. A rendőrök a járműben közel nyolc kilogrammnyi szarvasgombát és lopáshoz használt eszközöket találtak, amiket lefoglaltak. A nyomozók előállították a rendőrségre és gyanúsítottként kihallgatták a férfiakat.


A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság a nyomozást lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészség részére a napokban megküldte.
 

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít