Menu

Törtek-zúztak, borogattak Jászberényben – a helyszín közelében fogták el őket

2015-06-23 12:25:17

 

 

A fiatalok egy lépcsőházában törtek-zúztak, beton járólapokat dobáltak az utcára, majd egy parkoló személygépkocsit is felborítottak Jászberényben. A rendőrök elfogták a társaság tagjait.


A Jászberényi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást F. Martin 18 éves és J. Balázs 19 éves jászfelsőszentgyörgyi, valamint H. Sándor 20 éves és M. Máté 19 éves jászberényi lakosok ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalok öt társukkal együtt 2015. június 22-én 2 óra körüli időben felmentek egy jászberényi emeletes társasház tetejére, ahonnan beton járólapokat dobáltak le az utcára. A fiatalemberek a lépcsőházban hangoskodtak, több virágládát is felborítottak, majd - az utcára kiérve - egy parkoló személygépkocsit az oldalára fordítottak.

alt


A jászberényi rendőrök a bejelentést követően még a helyszín közelében elfogták a garázda társaság tagjait, majd előállították őket a Jászberényi Rendőrkapitányságára. A nyomozók a beszerzett adatok alapján jelenleg kettő jászberényi és kettő jászfelsőszentgyörgyi lakost hallgattak ki az ügyben gyanúsítottként.


(Forrás: police.hu)

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít