Menu

Bozsovics Krisztián harmadik, Száraz Vivi ötödik

2015-05-26 11:51:34

 

 

A hét végén két nagyszabású versenyen is szerepeltek a Jászberényi Birkózószakosztály versenyzői. A kötöttfogású birkózó diákolimpián Bozsovics Krisztián harmadik, míg egy törökországi junior versenyen Száraz Vivien az ötödik lett.


alt

Pénteken az UTE jégcsarnokában rendezték meg a kötöttfogású diákolimpia országos döntőjét. A 35 kilogrammosok mezőnyében harminchárman indultak, köztük Száraz Tibor tanítványa, Bozsovics Krisztián is. Az ifjú berényi versenyző remekül szerepelt, hiszen négy győztes mérkőzéssel bronzérmet szerzett. A 38 kilogrammosoknál Beszteri Milán 3 győztes és két vesztes mérkőzéssel a legjobb 8 között végzett a 35 fős mezőnyben.

 


Száraz Vivien a magyar junior válogatott tagjaként május 22-24. között Törökországban, Antaljaban a Mithat Bayrak & Ismet Atli nemzetközi junior versenyen szerepelt, amely az utolsó megmérettetés volt az Európa-bajnokság előtt. Vivi a 8 közé jutásért egy lengyel ellenfelét győzte le, aki az ifjúsági olimpián bronzérmes volt. A következő ellenfele az azeri junior világbajnok volt, aki jobbnak bizonyult nála.

 

 

A vigaszágon egy török versenyző legyőzésével jutott tovább, majd egy újabb török ellenfele ellen szoros csatában, meglehetősen vitatott bírói ítélettel kikapott, s így az 5. helyet szerezte meg a rendkívül erős mezőnyben.


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít