Menu

Forgalomkorlátozás lesz Jászalsószentgyörgy külterületén

2015-05-13 15:24:54

 

A rendőrség bizonyítási kísérlet tart Jászalsószentgyörgy és Szászberek között, a 32-es számú főközlekedési út 51. kilométerszelvényében csütörtökön.

 

A Jászberényi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya bizonyítási kísérletet tart május 14-én 20 óra 30 perctől - körülbelül 3 óra időtartamban - Jászalsószentgyörgy és Szászberek között, a 32-es számú főközlekedési út 51. kilométerszelvényében. A közlekedők ez idő alatt teljes útlezárásra számíthatnak.
 

A közlekedők Jászberény irányából Jászalsószentgyörgy belterületén keresztül Jászladány irányába (3226-os számú út), Szolnok irányából Szászberek külterületénél Jászladány irányába (3227-es számú út) kerülhetik el az adott útszakaszt. A közlekedők rendőri forgalomirányításra számíthatnak a megjelölt pontokon.


A helyszíni vizsgálatok ideje alatt az adott útszakaszt a megkülönböztetett jelzéseket használó járművek és a menetrend szerinti autóbuszok vehetik igénybe. A rendőrök a forgalom nagyságától függően időszakosan feloldják az útlezárást és átengedik a gépjárműveket.

 

A közlekedésben résztvevők türelmét és megértését kérjük!


Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság
 

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít