Menu

Női röplabda: kell a közönség támogatása a 7. hely megszerzéséhez!

2015-05-12 10:54:36

 

 

Május 15-én zárul a 2014/2015-ös bajnoki szezon a női röplabdacsapatok számára. Ezen a napon dönti el a 7-8. hely sorsát a Jászberényi RK és a Kaposvár az egymás elleni, harmadik mérkőzéssel. Az első két találkozó a hazaiak 3-1-es sikerével ért véget, s a pályaelőny, valamint a lelkes szurkolótábor segítségével az újonc Jászberényi RK megnyerheti a párharcot, s megszerezheti a hetedik helyet.


Míg a bajnokság alapszakaszában a vendégek sikerét hozta a két Jászberény – Kaposvár találkozó, addig a 7-8. helyért folyó helyosztón mindkét gárda kihasználta a hazai pálya előnyét. A mieink és a kaposváriak is 3-1-re nyerték meg mérkőzésüket hazai környezetben, s így a párharc 1-1-re áll.


A mindent eldöntő harmadik mérkőzést május 15-én, pénteken 19.00 órai kezdettel játsszák a csapatok a Bercsényi úti játékcsarnokban, ahol a héten újabb nagy munkálatok kezdődtek. Két öltöző felújítása már folyik míg a parketta cseréje a tanításai szezon zárását követően veszi kezdetét. A kosárlabdázók jóvoltából, Tao-s támogatás eredményeként kerül sor ezekre a munkálatokra. Az öltöző felújítás nem zavarja majd a röplabdamérkőzés megrendezését.


Visszatérve a mérkőzésre, nehéz esélylatolgatásokba kezdeni. Nálunk több változás is történt az elmúlt hetekben. A két bosnyák idegenlégiós – Gardovic és Tesevic – sérülés miatt már hetek óta nem áll csapat rendelkezésére, míg az alapszakasz vége előtt Pető Tamarával közös megegyezéssel bontott szerződést a Jászberényi RK. Idő közben megsérült Kriegel Zsófia is, így nem maradt sok variációs lehetősége Deme mesternek. Az említett játékosok mellett elképzelhető, hogy a vezetőedző is hiányozni fog erről az összecsapásról, mert Deme Gábor csípőműtéten esett át hétfőn Szolnokon, s közel sem biztos, hogy részt vehet a találkozón.

alt


Mindent összevetve óriási szükség lesz a szurkolók támogatására a Jászberényi RK játékosainak ezen a mérkőzésen. A közönség a bajnoki szezon során sokszor átsegítette a holtponton csapatunkat, s többször is mint a „hetedik játékos” segítette a lányokat. Újoncként a hetedik hely megszerzése – az utóbbi évek legerősebb bajnokságában – egyértelműen jó teljesítmény lenne.


A szezon utolsó mérkőzésre hívja hát és várja a sportbarátokat a Jászberényi RK vezetése és csapata. Együtt, jó hangulatban zárhatjuk a 2014/2015-ös szezont!


Május 15. (péntek) – harmadik mérkőzés a 7-8. helyért


19.00 óra: Jászberényi RK – 1. MCM Diamont Kaposvári Egyetem

Bercsényi úti játékcsarnok.


A két győzelemig tartó párharc állása: 1-1


Hajrá Jászberényi RK!



Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít