Menu

Életet mentettek a rendőrök

2015-05-11 08:58:35

 

Közel három órás telefonbeszélgetést követően, magatehetetlen állapotban találtak rá a jászberényi rendőrök az öngyilkossággal fenyegetőző nőre, akit azonnal kórházba vittek.

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ segélyhívó számára május 9-én 22 óra 20 perckor egy nő telefonált, aki elmondta, hogy véget akar vetni életének. Az elkeseredett nő azt nem tudta megmondani, hogy jelenleg hol tartózkodik.

 

A jászberényi járőrök azonnal a keresésére indultak, de sem a lakcímén, sem a vélt tartózkodási helyén nem találták a hölgyet. A rendőrség ügyeletese közel három órán keresztül folyamatosan telefonkapcsolatban maradt és próbálta lebeszélni, megnyugtatni a telefonálót. A járőrök 2015. május 10-én 1 óra 10 perckor Jászberény külterületén, a vasúti síneken találtak rá, az akkor már eszméletlen állapotban lévő 28 éves nőre.

 

A rendőrök mivel látták, hogy azonnali orvosi ellátás szükséges a nőnek, ezért haladéktalanul a kórházba vitték őt.

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít