Menu

Hazai pályán egy pontra futotta

2015-05-03 11:21:03

 

 

Két vereség után, hazai pályán a cigándiak ellen ismét győzelmet reméltek és vártak a Jászberényi FC szurkolói, ám meg kellett elégedniük a döntetlennel.


A tabellán előttünk álló cigándiakon egyáltalán nem látszott a megilletődöttség idegenben sem. Ennek kézzel, pontosabban góllal fogható jelét is adták a vendégek, akik a 10. percben Varga Zoltán révén megszerezték a vezetést. A hátrányba került csapatunk ezután nagyobb sebességre kapcsolt és a félidő végére megfordította a találkozó állását. Szanyi Krisztián fejjel volt eredményes, majd Farkas János értékesítette a jogosan megítélt büntetőt. A nagyszünetre így 2-1-es hazai vezetéssel mentek pihenőre a csapatok. A második félidőben mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, ám gólt csak a vendégek szereztek. Egy 16-oson belüli szabálytalanságot követően Reznek Donát is biztos lábbal értékesítette a büntetőt. Ekkor még mintegy 20 perc volt hátra a találkozóból, de az eredmény már nem változott.


Jászberényi FC – Cigánd 2-2 (2-1)


A mérkőzés alatt az is kiderült, hogy Bárkányi Arnold és Ludánszki István ugyan továbbra is a Jászberényi FC játékosai, ám egyelőre kikerültek az NB III-as keretből.


A 25. forduló további szombati eredményei:

Felsőtárkány – Tiszaújváros 2-0

Hatvan – Budapesti Honvéd MFA 2-1

Kazincbarcika – BVSC-DEAC 1-2

Hajdúböszörmény – Nyírbátor 0-1



A tabellán a Jászberényi FC 30 megszerzett ponttal jelenleg a 9. helyen áll.
 


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít