Menu

Jól tekertek a diákolimpia országos döntőjében a liskások

2015-04-27 13:24:41

 

 

Remekül szerepelt az Országúti Kerékpáros Diákolimpia Dunakilitiben megrendezett országos döntőjében a Liska József Katolikus Erősáramú Szakközépiskola, Gimnázium és Kollégium két tanulója. Árvai Dóri és Kókai Olivér Máté összesen hat érmes helyezést ért el.


Megszokhattuk már,alt hogy városunk általános – és középiskolásai évről-évre szép eredményeket érnek el a Diákolimpia országos döntőiben. Sok sportágban szereztek már fiataljaink dobogós helyezéseket, s most egy újabb sportág sikerének örülhetünk.




Dunakilitiben rendezték meg az Országúti Kerékpáros Diákolimpia országos döntőjét, melyben mind a lányoknál, mind a fiúknál érdekeltek voltunk a Liska József Katolikus Erősáramú Szakközépiskola, Gimnázium és Kollégium révén.


A lányoknál Árvai Dóra az egyéni időfutamok (10 km) során a 3. legjobb időt érte el, míg a fiúknál Kókai Olivér Máté ugyancsak a harmadik lett ebben a számban.


A mezőnyversenyben is remekelt a két liskás. A 20 kilométeres táv végén Árvai Dóri a második, Kókai Olivér Máté a harmadik helyen ért célba.


Az összetettben pedig mind a ketten a dobogó harmadik fokára állhattak.


Nagyszerű eredményeikhez olvasóink nevében is gratulálunk!


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít