Menu

Győzött a bajnokesélyes Jászberényben

 2015-04-19 12:41:55

 

 

A labdarúgó NB III Keleti-csoportjának 23. fordulójában a Jászberényi FC a bajnokesélyes Putnok gárdáját fogadta. A találkozó három kiállítást és öt gólt hozott, melynek végén a vendégek örülhettek a három pontnak.


Néhány hete a listavezető Kisvárda háromgólos győzelmet aratott a jászberényi városi stadionban (3-0), ahol szombaton a másik bajnokesélyes, a Putnok vendégszerepelt.  A vendégek semmit sem akartak a véletlenre bízni, s Horváth Szabolcs góljával már a 7. percben megszerezték a vezetést. Tisza Kálmán révén a mieink erre a 20. percben válaszolni tudtak, s az első 45 perc után 1-1 volt a találkozó állása.


A második játékrész még mozgalmasabbra sikeredett, mint volt az első. Született három gól – sajnos mind a vendégek szerezték –, s három játékos – tőlünk Dancsa Máté (57. perc) és Dajka László (84. perc), a vendégektől Horváth Szabolcs (61. perc) – a kiállítás sorsára jutott. Zimány Ádám az 57. percben, Bene Attila a 68. percben szerzett gólt, s 3-1 után is a vendégek domináltak. A 4-1-es végeredményt a 89. percben Zimány Ádám másodiki találatával állította be.


A bajnoki címért a Kisvárdával versenyt futó putnokiak Jászberényben is bizonyították, hogy nem véletlenül harcolnak az NB II-be jutást jelentő első helyért. A vendégek nagyszerűen kihasználták védelmünk megingását, s azt is, hogy játékosaink közül ketten is a kiállítás sorsára jutottak miután megkapták második sárga lapjukat.


Jászberényi FC – Putnok 1-3 (1-1)


A bajnoki tabellát az egy mérkőzéssel többet játszó putnokiak vezetik a Kisvárda előtt. A különbség 3 pont a két együttes között, azaz, ha a kisvárdaiak megnyerik vasárnapi bajnokijukat, ismét azonos pontszámmal áll az első két helyen a két gárda.


A Jászberényi FC 33-39-es gólkülönbséggel, 29 megszerzett ponttal a tabella 8. helyén áll.


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít