Menu

Kerékpárt lopott, de gyorsan lebukott

2015-03-31 08:41:14

 

 

Nem jött be a kerékpárlopás annak a jászladányi lakosnak, akit tette elkövetését követően nem sokkal a Jászberényi Rendőrkapitányság munkatársai már gyanúsítottként hallgattak ki. A fotó illusztráció.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást D. Pál jászladányi lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 19 éves férfi 2015. március 28-án 16 óra 15 perc körüli időben egy jászladányi ingatlan bezárt kapuját a sarokvasról leemelte, majd az udvarra bement és onnan egy kerékpárt vitt magával. A tulajdonos bejelentését követően a jászladányi rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeként néhány órán belül azonosították és lakásán elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. Az egyenruhások D. Pált előállították a Jászladányi Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók a pár ezer forintért értékesített kerékpárt megtalálták, lefoglalták és visszaadták tulajdonosának.

 

(Forrás: police.hu)

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít