Menu

Szóljon bele! Írja alá! - aláírásokat gyűjt a Jobbik

2015-03-26 12:22:14

 

 

A Jobbik négy kérdésben országos aláírásgyűjtő akciót kezdett március 15-től kezdődően, melyhez természetesen a jászberényi szervezet is kapcsolódott. Városunkban kedden délelőtt a piacon felállított standnál várták az érdeklődőket a Jobbik helyi szervezetének vezetői.


– Célunk az, hogy nyomást gyakoroljunk az ország vezetőire, hogy az általunk feltett négy kérdés kapcsán egyértelmű, az emberek többségének véleményét figyelembe vevő döntést hozzanak. A devizahitelesek kapcsán indított aláírásgyűjtésünk során több mint 500 ezer aláírást gyűjtöttünk, s ez eredményes volt. Május 15-ig Jászberényben többször és több helyszínen is várjuk azokat, akik egyetértenek az általunk feltett négy kérdésre adott válaszainkkal – mondta Budai Lóránt, a Jobbik helyi szervezetének elnöke, aki a kitelepülés végén azt is jelezte, a vártnál is nagyobb volt az érdeklődés akciójuk iránt. Sokkal többen írták alá már az első napon is az általuk előre elkészített íveket, mint gondolták.

altA Jobbik által meghirdetett országos akció kérdéseit és az azokra általuk adott válaszokat Bobák Zsolt, a Jobbik helyi szervezetének alelnöke ismertette.


A kérdések:

1.    Egyetért-e azzal, hogy a férfiak negyven évi munkaviszonyt követően jogosulttá váljanak kedvezményes öregségi nyugdíjellátásra?


2.    Egyetért-e azzal, hogy egy alapszintű internetszolgáltatás térítésmentesen illessen meg minden magyar állampolgárt?


3.    Egyetért-e azzal, hogy ha Ukrajnában a fegyveres konfliktus kiszélesedne, Magyarországnak nem szabad a háborúban szerepet vállalnia, hanem semlegességünket és a békét kell megőriznünk?


4.    Egyetért-e azzal, hogy a Magyarországot veszélyeztető bevándorlás visszaszorítása érdekében hazánk hozzon létre önálló határőrséget, és az állam ne vállalja magára a gazdasági menekültek eltartását?


A Jobbik által készített négyoldalas kis füzetből – Szóljon bele! Írja alá! – kiderül, hogy a párt miért ad mind a négy kérdésre igen választ. Véleményüket kérdésenként több pontban foglalták össze, s azt várják, hogy aki egyetért velük, az írja alá aláírásgyűjtő íveiket.


A helyi szervezet terve szerint a május 15-ig tartó akció keretében a piac mellett (piacnapokon), a város több pontján – főtér, hűtőgépgyári lakótelep – is megjelennek majd.

Véleményt a szavazas.jobbik.hu weboldalon is nyilváníthatnak az érdeklődők.


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít