Menu

A MAFC ellen idegenben a FAIRIUM JKSE

2015-03-20 19:32:28

 

 

A férfi kosárlabda-bajnokság alsóházi rájátszásának második fordulójában a FAIRIUM JKSE csapata szombaton a fővárosban, a MAFC ellen lép pályára. A mieink győzelemmel kezdték a középszakaszt, míg a MAFC mérkőzése Nyíregyházán 3 perccel a találkozó vége előtt, 71-71-es állásnál áramkimaradás miatt félbeszakadt.


Az alsóházi rájátszásba 12., illetve 10. helyen bejutó két csapat az alapszakaszban kétszer már megmérkőzött egymással. Jászberényben a mieink, a fővárosban hosszabbítás után a MAFC diadalmaskodott. Mivel a ZTE már két mérkőzést is veszített a rájátszásban – Jászberény után Nyíregyházán is vereséget szenvedett a Zalakerámia – így már csak a MAFC-nak van nagyon halvány esélye arra, hogy a Nyíregyházát, vagy a mieinket megelőzve elkerülje a kiesés elleni párosmérkőzést.


Ami az előjeleket illeti, talán a hazaiak készülhetnek nyugodtabb körülmények között, hiszen teljes csapattal várhatják a mieinket. Náluk sajnos Cseh Gyuri belázasodott és kérdéses a játéka. Mivel center poszton egyébként sem állunk túl jól, így a vendéglátók előnybe kerülhetnek a két bevethető amerikai centerük jóvoltából. Viszont, ha Dramicaninék a megszokott formában dobják a triplákat, akkor a hazaiak kerülhetnek komoly bajba. Szóval jó kis mérkőzés várható, melynek kimenetele nehezen jósolható meg.


Amennyiben csapatunk nyerni tud a MAFC ellen a fővárosban, akkor biztos, hogy a hátralévő fordulók eredményétől függetlenül már nem lehetnek kiesési gondjaink. Vereség esetén sem kell azért nagyon izgulnunk, hiszen a hátralévő négy mérkőzésből akkor egyet még meg kell nyernünk, ami nem tűnik elérhetetlennek.


Az első fordulóban 71-71-es állásnál félbeszakadt Nyíregyháza – MAFC mérkőzést újrajátsszák majd.


Alsóházi rájátszás 2. forduló


Marso Nyíregyházi KK – Zalakerámia ZTE KK 100-87


március 21. – szombat


16.00 óra: MAFC – FAIRIUM JKSE


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít