Menu

Remekeltek taekwon-dósaink Bosznia-Hercegovinában

2015-03-16 14:44:37

 

 

A JSE Kondor ITF Taekwon-do Szakosztály versenyzői a hétvégén a bosznia-hercegovinai Prnjavor városában, a XIII. Barátságok Kupáján létek tatamira. Városunk képviselői ezúttal is remek eredményekkel bizonyították tehetségüket.


A JSE Kondor ITF Taekwon.do Szakosztály hét versenyzője képviselte városunkat a Prnjavorban rendezett XIII. Barátságok Kupáján. A bosznia-herceovinai versenyen 8 ország (a házigazdák mellett, Szerbia, Horvátország, Szlovénia, Macedónia, Görögország, Ausztria és Magyarország) 29 klubjának 250 versenyzője mérte össze tudását.  A mieink pénteken indultak útnak, s Mohácson éjszakáztak, majd szombaton hajnalban utaztak tovább a verseny helyszínére.


A verseny remekül sikerült a jászberényi taekwon-dósok számára hiszen a hét versenyző összesen  kilenc érmet szerzett. A mieink mérlege 3 arany-, 1 ezüst- és 5 bronzérem volt ezen  nagyszabású versenyen. Eperjesi Nándor tanítványai így méltó módon emlékeztek meg a közelmúltban elhunyt mesterük 47. születésnapjáról (március 16.).


Formagyakorlat:

Serdülő lány, 8-7 gup: 1. Fődi Petra

Serdülő fiú, 3-4 gup: 3. Klein Gergő

Ifjúsági lány, 8-7 gup: 2. Bábosik Boglárka

Ifjúsági fiú 2-1. gup: 3. Horváth Kornél

Felnőtt féri I. dan: 1. Bálint Zoltán


Küzdelem:

Serdülő lány, +55 kg: 1. Fődi Petra

Serdülő fiú, -45 kg: 3. Banka Csaba

Ifjúsági fiú -75 kg: 3. Sümegi Dávid

Felnőtt férfi -71 kg: 3. Bálint Zoltán


A sportolók és vezetőik ezúton is köszönik a szülők és a sofőrök segítségét.


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít