Menu

Keresik a rendőrbaleset szemtanúit

Büntetőeljárásban vizsgálja M. Gyula motoros balesetének körülményeit a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti altOsztálya. Tanúk jelentkezését kérik.

Március 31-én 07:20 körül Jászberény belterületén, a Rákóczi út és a Thököly út kereszteződésében egy személygépkocsi motorkerékpárossal ütközött, amelynek következtében a motorkerékpárt vezető személy meghalt. 

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében a Rendőrség kéri mindazok jelentkezését, aki a balesetet látták vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. 

Jelentkezni lehet személyesen a Jász-Nagykun Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Szolnok, Baross út 39 szám) vagy telefonon az 56/501-610 ill. 611 telefonszámokon, a 107 vagy 112 segélyhívó telefonszámokon, illetve bármely rendőri szervnél vagy a legközelebbi rendőrnél.

Dr. Csík Róbert r. alezredes sk.

 

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít