Menu

Megspórolják a falunapot

Megszorításokra kényszerül a jászfelsőszentgyörgyi önkormányzat a költségvetési hiány csökkentésére. Felülvizsgálták az önkormányzati rendezvények sorát is és úgy döntöttek, hogy az április huszonnegyediki – Szent György napi – falunapot egyelőre elhalasztják.alt

„Beadtunk egy pályázatot az Új Magyarország Vidékfejlesztési Programhoz. Ha ez sikeres lesz, akkor ebben az évben is önálló rendezvényként tudnánk megtartani a falunapot, csak egy másik időpontban" — mondta az Új Néplapnak Zelenai Tiborné polgármester.

A pályázat a megszervezéséhez szükséges eszközöket, illetve az ünnepi műsort is biztosítaná. Ha nem nyernek, akkor csak egy másik önkormányzati rendezvénnyel együtt tudnák megtartani a falunapot idén.

Jászfelsőszentgyörgyön egyéb intézkedésekre is szükség volt, hogy kevesebb legyen a költségvetési hiány. Csökkentették a könyvtári dolgozók óraszámát, így nyolc óra helyett hat órában dolgoznak, valamint az önkormányzati támogatások mértékét is csökkentették. 

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít