Menu

Taroltak a leheles fizikusok

2013-03-04 11:30:45

 

A Jászfényszarun működő Samsung Electronics Hungary Zrt. regionális fizikaversenyt rendezett középiskolás diákok számára. A kétfordulós megmérettetésen száznál is több diák vett részt három megyéből, az első helyeken pedig leheles tanulók végeztek.


Az iskolai fordulókat követően kilencen kerültek a döntőbe, ahol gyakorlati, a fizika órákon jellemző feladatokat kellett megoldania a diákoknak. A verseny eredményhirdetését múlt csütörtökön tartották a Lehel Vezér Gimnáziumban, már csak azért is, mert a kilenc döntős tanuló közül hatan a Lehelben tanulnak.
 

A regionális verseny szponzorálását vállaló Samsung Electronics Hungary Zrt. általános igazgatója Palásti Lajos elmondta, a cég fontosnak tartja a társadalmi szerepvállalást, és a jövőben is szeretnének hasonló tematikájú versenyeket szervezni.
 

A döntőben részt vevő diákok között a második helyet Váradi Ádám, az első helyet pedig Ignéczi Gergő szerezte meg. A második helyezett jutalma egy LED tévé, az első helyezetté pedig egy notebook lett.

 

alt

Balról: Ignéczi Gergő, Zong Attila (Samsung EH Zrt. HR), Kocsis Viktória (Samsung EH Zrt. HR),

Palásti Lajos (Samsung EH Zrt. ált. ig.), Váradi Ádám


 

A döntőbe jutott diákok:
 

Szerencsés Dávid, Forgács Gergely, Szabó Barnabás, Szász Máté, illetve a két dobogós: Váradi Ádám és Ignéczi Gergő
 

Felkészítő tanáraik: Magyar Géza, Szabó Ildikó és Buzásné Tábi Gizella

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít