Menu

Óvatosan a húsvéti borozgatással!

A közelgő húsvéti ünnepekre tekintettel fokozott rendőri ellenőrzésekre számíthatunk országszerte, így a Jászság közútjain is április 10. és 14. között. A demonstratív jelenlét elsődleges célja az ittas vagy bódult állapotban közlekedő járművezetők kiszűrése, a passzív biztonsági eszközök használatának ellenőrzése. A rendőrség kiemelten odafigyel az agresszív, szabályszegő gépjárművezetőkre, így koncentrálva a közlekedési balesetek megelőzésére, valamint a közlekedők biztonságérzetének a növelésére. 

altAzok, akik az ünnepek alatt alkoholt fogyasztanak, ne vezessenek, ne üljenek kerékpárra vagy motorra, ne induljanak el járműveikkel. Ellenkező esetben gondoskodjanak olyan sofőrről, aki józanul ül a volán mögé, s tiszta fejjel tudja felmérni a közlekedés során felmerülő veszélyeket. Akit ittas járművezetés miatt a rendőrök feljelentenek, nem csak pénzbüntetésre számíthat, hanem a jogosítványát is bevonják.
 

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít