Menu

Jászsági rendőrségi hírek

Igen mozgalmasan teltek az elmúlt napok a Jászberényi Rendőrkapitányság munkatársai számára. Több jászsági településen is történt olyan esemény, amely a rendőrök beavatkozását tette szükségessé.


Halálesetet vizsgálnak

Az egyik jászkiséri kft. szennyvíztelepének dolgozója a telep mosó bázisán kedden reggel a 2 méter mélységű, betonozott tisztító aknába zuhant és életét vesztette. A kiérkező mentősök megpróbálták újraéleszteni a 45 éves férfit, de sajnos eredménytelenül. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a férfi halálát fulladás okozta. A helyszínen nem merült fel olyan körülmény, mely a foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetést megalapozta volna, ezért a rendőrség közigazgatási eljárás keretében kezdte meg a haláleset vizsgálatát.


Óvatosan az internetes vásárlással!

Egy LCD televíziókészüléket akart vásárolni egy jászberényi 27 éves helybéli férfi. Az egyik hirdetéseket tartalmazó internetes oldalon meg is találta a számára tetszőt, a vételárat el is utalta a megadott bankszámlaszámra, azonban a készüléket azóta sem kapta meg.



Trükkös tolvajok

Trükkös tolvajok jártak Jászapátin egy 68 éves férfinél hétfőn este. A két idegen ennivalót és munkát kért a sértettől. Miután az ingatlanba bebocsátást nyertek, ügyesen elterelték a sértett figyelmét, és egy óvatlan pillanatban egy mobiltelefont, egy pénztárcát és egy vérnyomásmérőt „tettek zsebre”, majd távoztak.
 

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít