Jászsági rendőrségi hírek

Igen mozgalmasan teltek az elmúlt napok a Jászberényi Rendőrkapitányság munkatársai számára. Több jászsági településen is történt olyan esemény, amely a rendőrök beavatkozását tette szükségessé.


Halálesetet vizsgálnak

Az egyik jászkiséri kft. szennyvíztelepének dolgozója a telep mosó bázisán kedden reggel a 2 méter mélységű, betonozott tisztító aknába zuhant és életét vesztette. A kiérkező mentősök megpróbálták újraéleszteni a 45 éves férfit, de sajnos eredménytelenül. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a férfi halálát fulladás okozta. A helyszínen nem merült fel olyan körülmény, mely a foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetést megalapozta volna, ezért a rendőrség közigazgatási eljárás keretében kezdte meg a haláleset vizsgálatát.


Óvatosan az internetes vásárlással!

Egy LCD televíziókészüléket akart vásárolni egy jászberényi 27 éves helybéli férfi. Az egyik hirdetéseket tartalmazó internetes oldalon meg is találta a számára tetszőt, a vételárat el is utalta a megadott bankszámlaszámra, azonban a készüléket azóta sem kapta meg.Trükkös tolvajok

Trükkös tolvajok jártak Jászapátin egy 68 éves férfinél hétfőn este. A két idegen ennivalót és munkát kért a sértettől. Miután az ingatlanba bebocsátást nyertek, ügyesen elterelték a sértett figyelmét, és egy óvatlan pillanatban egy mobiltelefont, egy pénztárcát és egy vérnyomásmérőt „tettek zsebre”, majd távoztak.
 


Hír megosztása